Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ستاد احیای دریاچه ارومیه به خودی خود تعطیل شد و تعهداتی ایجاد کرد که حدود ۱۵ میلیارد بدهی به ما تحمیل شد و نمی‌توانیم شبکه‌های متعهد شده در این ستاد را اجرا و اراضی را تحت کشت ببریم. ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، اکبر فتحی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به اینکه 8 پروژه کشاورزی آذربایجان شرقی در حوزه اقتصاد مقاومتی تعریف شد که بخش زیادی منجر به نتیجه شده است اظهار داشت: نهضت احداث گلخانه را در استان راه اندازی کردیم که اگر بتوانیم گلخانه‌ها را راه اندازی کنیم، در فضای ایجاد شده از قبال گلخانه‌ای کردن کشت‌ها، می‌توانیم به کشت ذرت دانه‌ای و سویا و کلزا اختصاص دهیم و این نهاده‌های دامی را در این اراضی آزاد شده کشت کنیم که باید یارانه بند الف تبصره 18 را برای توسعه گلخانه‌ها اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مورد تأمین نهاده‌های دامی استان باید تلاش بیشتری صورت گیرد، افزود: برخی جوجه ریزی‌ها نهاده دریافت نکرده ولی بیرون از شبکه توزیع دولت به هر قیمتی پیدا می‌شود در حالی که با ارز دولتی نایاب شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه ذخایر به حد کافی داریم ولی ارائه قطره چکانی، مرغداران را ورشکست می‌کند، تصریح کرد: خود تشکل‌های صنفی کشاورزی می‌توانستند با واردات نهاده‌های دامی، مشکل آن را حل کنند ولی موانع موجود جلوی تحقق این امر را گرفت.

وی تاکید کرد: می‌توانیم با واردات نهاده‌های دامی و کشاورزی توسط تشکل‌های صنفی این حوزه، به قطب تأمین این نهاده‌ها برای شمالغرب کشور تبدیل شویم ولی باید این تشکل‌ها در صدور مجوزهای لازم حمایت شوند.

فتحی در ادامه با انتقاد از اینکه در تنظیم بازار این سؤال مطرح است که پیاز در جیرفت 900 تومان است، لذا با تعرفه عوارضی، کشاورزان در اسفند تا اوایل اردیبهشت، اصلاً برداشت نمی‌کردند تا جلوی صادرات باز شده و قیمت تعدیل شود، گفت: با خرید حمایتی باید از این کشاورزان حمایت کنیم، چراکه این وضعیت برای جیرفتی پیش آمده، دو ماه دیگر برای این استان رخ می‌دهد.

وی ابراز داشت: برای تعدیل قیمت‌ها، باید خرید حمایتی تکلیف شود و انبار کنیم تا قیمت عرضه و تقاضا را تنظیم کنیم.

وزیر صنعت: ‌در‌خواست سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری در ایران داریم / 15 کشور همسایه و "چین، هند‌ و‌ آفریقا‌ " اولویت ‌صادرات ایران شدندوزیر صنعت: تولید روزانه ماسک در کشور به 6 میلیون عدد رسید / آماده صادرات ماسک و اقلام بهداشتی هستیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی همچنین به موضوع خرید گندم و تأخیر در پرداخت مطالبات گندم کاران هم اشاره کرد و گفت: برداشت گندم در آذربایجان شرقی در آخر فصل برداشت گندم است که در تأمین نقدینگی هر سال با مشکل مواجهیم. آیا دولت نمی‌تواند هر سال سهم هر استان را مشخص کرده و استانی نظیر استان ما در پرداخت مطالبات به مشکل برخورد نکند؟

وی ادامه داد: در این فصل کرونایی، کشورها مانع صادرات محصولات کشاورزی خواهند شد لذا باید با تأمین نقدینگی و پرداخت مطالبات مانع دلسردی و حتی ایجاد بازار سیاه و قاچاق شویم.

فتحی با تاکید بر اینکه افزایش عملکرد و جهش تولید، بدون تأمین نیازهای بخش کشاورزی ممکن نیست، ابراز داشت: شل کن سفت کن پتروشیمی‌ها در فروش کود باعث ایجاد مشکلات برای بخش کشاورزی شده چراکه اولویت آنها صادرات است، لذا باید اول کودهای داخل را تأمین کنند سپس به فکر صادرات باشند.

وی اهمیت تکمیل احداث شبکه‌های آبیاری و زهکشی رود ارس برای دشت‌های شمال آذربایجان شرقی تا تبریز را یادآور شد و گفت: این پروژه که جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی است، 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و معطل اعتبار برای تکمیل 5 درصد است تا اراضی به زیر کشت برود که با تکمیل آن، 20 هزار هکتار از اراضی پایاب، 200 هزار تن محصولات کشاورزی تولید خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تصریح کرد: ضمن اینکه نمی‌توانیم از این پروژه بهره برداری کنیم، این پروژه هم در آستانه تخریب است چراکه امکان و اعتبارات نگهداری هم نداریم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: ستاد احیای دریاچه ارومیه به خودی خود تعطیل شد و تعهداتی ایجاد کرد که حدود 15 میلیارد بدهی به ما تحمیل شد و نمی‌توانیم شبکه‌های متعهد شده در این ستاد را اجرا و اراضی را تحت کشت ببریم.

انتهای پیام/111/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نهاده های دامی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل بخشعلی اصغری اظهار کرد: متوسط عملکرد سیر به‌صورت تناژ در هر هکتار ۳۰ تن است که انتظار می‌رود بیش از ۳۰ هزار تن محصول سیر از مزار کشاورزی پارس‌آباد برداشت شود.
وی افزود: سطح زیر کشت پیش‌بینی‌شده ۹۰۰ هکتار بود که یک هزار ۲۰۰ هکتار کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: از کاشت تا برداشت محصول سیر تحت پایش و نظارت مدیریت جهاد کشاورزی است که با توصیه‌های فنی لازم اعم از تغذیه، واپایش عوامل گیاهی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد نظارت می‌شود.
وی تصریح کرد: تمام کودهای موردنیاز توسط جهاد کشاورزی به‌صورت یارانه‌دار در بین سیر کاران به قیمت دولتی توزیع می‌شود.
اصغری گفت: کاشت و داشت و برداشت به‌صورت ماشینی و نیمه ماشینی صورت می‌گیرد که مجوز و نامه صادراتی سیر توسط مدیریت جهاد کشاورزی داده می‌شود که صادرات بیشتر از طریق گمرک به کشورهای خارجی روسیه، آذربایجان و... به شهرستان‌های هم‌جوار چون گرگان و میادین تره‌بارهای شهرهای داخلی صادرمی شود .
وی اشاره‌ای به کشت دوم محصولات در شهرستان پارس‌آباد اشاره کرد و گفت: فعلاً برای کشت دوم از نظر مدیریت جهاد کشاورزی پارس‌آباد در حال رایزنی و برنامه‌ریزی است که تصمیم قطعی هنوز گرفته نشده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان